Muziek heeft de kracht om emoties te verbinden en herinneringen te koesteren, zelfs op de meest gevoelige momenten in het leven. Daarom bied ik niet alleen gitaarlessen en sfeervolle muziek voor diverse gelegenheden, maar ook een bijzondere service: Muziek bij Uitvaarten.

Afscheid nemen van een dierbare is een uniek en intiem moment. Met passie en respect zorg ik tijdens begrafenis- of crematieplechtigheden voor de muzikale omlijsting die past bij de overledene. Mijn muziek biedt tevens troost aan de nabestaanden. Of het nu gaat om het spelen van ontroerende gitaarmuziek, het zingen van passende liedjes of het creëren van een warme sfeer, ik zorg ervoor dat de muziek bijdraagt aan een persoonlijke en gedenkwaardige uitvaartceremonie.

Op mijn speciale website Muziek bij Uitvaarten vind je meer informatie over mijn diensten rondom live uitvaartmuziek. Je leest er hoe ik kan bijdragen aan een betekenisvol afscheid. Je kunt te alle tijden contact met mij opnemen om de muzikale invulling van een uitvaartceremonie te bespreken. Een mooi afscheid houdt de herinneringen aan de overledene levendig.

Neem een moment om mijn website Muziek bij Uitvaarten te bezoeken en ontdek hoe muziek troost biedt in tijden van verlies.

uitvaartgitariste Jacqueline Snel

Gitaarlessen

Gitaarlessen

In eigen lesstudio én online; ook ukelele-lessen; alle niveaus!

Gitaarlessen

Gitaar voor Mekaar

Gitaar voor Mekaar

Inspirerende online gitaaravonden o.l.v. Jacqueline Snel

Gitaar voor Mekaar

Sfeermuziek

Sfeermuziek

Voor hét gouden randje aan jouw speciale event

Sfeermuziek

Uitvaartgitariste

Uitvaartgitariste

Uitvaartgitariste Jacqueline maakt uitvaarten persoonlijk

Uitvaartgitariste
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren