Live muziek voegt een extra dimensie toe aan elk evenement, wat je ook organiseert. Het creëert een sfeer waarin gasten zich sneller op hun gemak voelen. Het laat bovendien zien dat je als organisator echt aan alles hebt gedacht. Met de sfeermuziek van gitariste en zangeres Jacqueline Snel voeg je een dosis stijl toe aan jouw evenement. Jacqueline's muziek zorgt voor een prettige en ontspannen ambiance. Het volume stemt ze af met de organisator, indien nodig op de voorgrond en bij gelegenheden waar gasten met elkaar willen praten, vanzelfsprekend zachter.

Trouwmuziek

livemuziek bij trouwceremonie

Staan jullie op het punt om in het huwelijksbootje te stappen? Hoe prachtig zou het zijn als jullie als bruidspaar de trouwlocatie betreden terwijl ik mooie gitaarmuziek speel of jullie favoriete lied zing. Tijdens de huwelijksvoltrekking kunnen jullie ook kiezen voor subtiele achtergrondmuziek, waardoor dat belangrijkste moment nog intenser wordt. Het tekenen van de trouwakte neemt vaak wat tijd in beslag, maar met livemuziek behoud je de sfeer. Aangezien er tijdens een trouwplechtigheid veel gesproken wordt, is het raadzaam om als afwisseling een speciaal muziekmoment in te plannen. Uiteraard mag bij het verlaten van de trouwlocatie de livemuziek niet ontbreken.

Geef jullie trouwceremonie ook die extra dimensie. Ik zorg met mijn muziek graag voor dat gouden randje!

 

Reactie bruidspaar

"Wij hebben Jacqueline gevraagd om onze huwelijksvoltrekking muzikaal te begeleiden. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Het gitaarspel en de zang van Jacqueline droegen bij aan een perfect moment in ons leven. Wij zijn haar erg dankbaar voor de inzet, betrokkenheid en gepaste afstand die zij in het hele traject toonde. Als kers op de taart werd ik, de bruidegom, getrakteerd op een samenspel van Jacqueline én de bruid op haar dwarsfluit."

Geert & Janneke

 

Repertoire

Mijn repertoire is zeer uitgebreid, van klassieke gitaarmuziek tot easy listening en mooie Engels- en Nederlandstalige ballads. Enkele voorbeelden van trouwmuziek:

• Perhaps love - John Denver liedtekst • Hallelujah – Leonard Cohen liedtekst

• To know him, is to love him - Amy Winehouse liedtekst

• Iers Bruidslied – instrumentaal

• Romance d'Amour - instrumentaal

 

Contact

Hebben jullie vragen over de muziek of willen jullie graag concrete afspraken maken voor jullie trouwdag? Neem contact met me op en bel 06-22488503 of laat jullie weddingplanner dat doen. Liever contact per mail? Vul dan het contactformulier in. Ik reageer, hoe kan het ook anders, SNEL!

Live muziek zegt zoveel meerAchtergrondmuziek

Met live achtergrondmuziek creëer je een ongedwongen en ontspannen sfeer. Gasten voelen zich sneller op hun gemak en dat is toch wat je als organisator wilt! Een ander pluspunt als ik de achtergrondmuziek verzorg is, dat gasten die even geen gesprekspartner hebben, ergens naar kunnen luisteren én kijken. Ze staan er dan niet verloren bij. Live achtergrondmuziek is een meerwaarde voor zowel kleine als grote evenementen als recepties, bedrijfsopeningen, presentaties en symposia.

Geef je binnenkort een diner of organiseer je een receptie? Met mijn live achtergrondmuziek zorg ik graag voor het gouden randje jouw bijzondere gelegenheid! Achtergrondmuziek is bij mij ook écht achtergrondmuziek: aanwezig, maar uw gasten kunnen normaal een gesprek met elkaar voeren. Ik beschik over twee geluidsinstallaties, voor kleine en grote locaties. 

Muzikale omlijsting 

Als je bijvoorbeeld een receptie of symposium organiseert zorg je voor een sfeervol aangeklede locatie, passende verlichting en natuurlijk een variëteit aan hapjes en drankjes. Om een goede sfeer neer te zetten mag muziek niet ontbreken. Je gasten zullen het waarderen als je voor live muziek kiest. Live muziek maakt het persoonlijker en tilt jouw event naar een hoger niveau. Ik wissel liedjes van onder andere Ilse Delange, John Denver en Danny Vera af met easy listening gitaarmuziek.

 

achtergrondmuziek bij borrel
muzikaal welkom

Muzikaal welkom

Hoe mooi is het om bij binnenkomst van een open dag, informatiebijeenkomst of feest toegezongen te worden? Met een muzikaal welkom komen je gasten met een goede stemming binnen. Door de herkenbare muziek voelen ze zich meteen thuis. Je geeft met zo'n muzikaal onthaal ook aan dat de bijeenkomst tot in de puntjes geregeld is.  


Contact

Op zoek naar rustige achtergrondmuziek voor jouw event? Stuur me een mail voor meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook: 06-22488503.

 

Live muziek zegt zoveel meer

Groene muziek

Duurzaamheid

Groene en duurzame uitvaartmuziek

Klimaatverandering, maatschappelijk verantwoord ondernemen en circulaire economie zijn onderwerpen die me bezig houden. Sinds 2019 is mijn bedrijf Snel op Gitaar aangesloten bij het platform unFootprint. De CO2-uitstoot van mijn autoritten en mijn energieverbruik is berekend volgens het GHG-protocol. Ter compensatie liet ik ruim twee honderd bomen planten. Als extra bijdrage om de aarde leefbaar te houden laat ik voor ieder optreden tien bomen planten. Speel ik op jouw event, dan ontvang je als organisator een certificaat van deze bomen. Zo geniet je dubbel van mijn groene muziek.

Live muziek zegt zoveel meer

Uitvaartmuziek

Uitvaartgitariste Jacqueline Snel in crematorium Slangenburg


Muziek is onmisbaar bij begrafenissen en crematies

Sinds jaar en dag is muziek een onmisbaar onderdeel bij uitvaarten. Het is de perfecte aanvulling op het gesproken woord en geeft ruimte voor reflectie. Mijn slogan Livemuziek zegt zoveel meer gaat zeker ook bij begrafenissen en crematies op. Live muziek is zoveel natuurlijker én persoonlijker dan het simpelweg afspelen van cd's of mp3! Of de afscheidsbijeenkomst nu in een crematorium, kerk of elders plaats vindt, ik sta met mijn muziek klaar om die speciale en persoonlijke touch te verzorgen bij het laatste afscheid.

Kwaliteit

Live muziek bij uitvaarten vraagt om professionaliteit. Met een conservatoriumdiploma op zak, draag ik graag bij aan een onvergetelijk afscheid. Ik heb ruime ervaring met de muzikale omlijsting van crematies en begrafenissen. Passende muziek kies ik zorgvuldig en indien gewenst in overleg met de nabestaanden. Tijdens de afscheidsviering treed ik bescheiden op, zodat de focus volledig bij de overleden ligt.  


Repertoire

Naast klassiek gitaarmuziek bestaat mijn repertoire uit overwegend rustige, Engelse en Nederlandse ballads als: Mag ik dan bij jou (Claudia de Breij), Vanaf vandaag (Rob de Nijs), Dat ik je mis ( Maaike Ouboter), Until it's time for you to go (Neil Diamond), If I could be where you are (Enya). Klik hier voor het uitgebreide repertoireoverzicht.


Contact

Heb je vragen over mijn live muziek bij uitvaarten? Laat de ritueelbegeleider of uitvaartondernemer contact met me opnemen of bel me rechtstreeks op 06-22488503. Liever contact per mail? Vul dan het contactformulier in. Uiterlijk binnen 24 uur ontvang je mijn reactie.
Kijk voor meer informatie op mijn gespecialiseerde website Muziek bij Uitvaarten.

 

Herdenkingsbijeenkomsten

Live muziek bij uitvaarten

Jaarlijks organiseren crematoria, uitvaartondernemers en kerken herinneringsbijeenkomsten en herdenkingsvieringen.
Als nabestaande krijg je de gelegenheid stil te staan bij het verlies en gemis van jouw naaste. Samen herdenken geeft veel troost. Naast het luisteren naar gedichten en live muziek, zijn er momenten van stilte, worden er kaarsjes aangestoken, namen van de overledenen voorgelezen en vaak is er ook gelegenheid om herinneringen te delen. 

Door corona mochten er maar weinig naasten aanwezig zijn bij een uitvaart. Echt afscheid nemen was lastig. Nu de beperkende maatregelen grotendeels achter de rug zijn, kan het leven van de overledenen alsnog herdacht of gevierd worden in een herinneringsbijeenkomst of herdenkingsviering. Met een mooie muzikale invulling help ik graag om postuum de laatste eer te bewijzen aan je overleden geliefde.

Contact

Wil je rustige livemuziek bij een herdenkingsdienst of herinneringsbijeenkomst? Neem contact met op met Jacqueline Snel en bel 06-22488503. 
Liever contact per mail? Vul dan het contactformulier in. Binnen 24 uur ontvang je een reactie.

Gitaarlessen

Gitaarlessen

In eigen lesstudio én online; ook ukelele-lessen; alle niveaus!

Gitaarlessen

Gitaar voor Mekaar

Gitaar voor Mekaar

Inspirerende online gitaaravonden o.l.v. Jacqueline Snel

Gitaar voor Mekaar

Sfeermuziek

Sfeermuziek

Voor hét gouden randje aan jouw speciale event

Sfeermuziek

Uitvaartgitariste

Uitvaartgitariste

Uitvaartgitariste Jacqueline maakt uitvaarten persoonlijk

Uitvaartgitariste
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren