gitaarles cadeaukaart

CADEAUKAARTEN


Wil jij iemand verrassen met een origineel geschenk? Geef één of meerdere gitaar- of ukelele lessen cadeau! Je ontvangt van mij een mooie cadeaukaart waarop het aantal lessen vermeld staat die jij wilt geven. Om het nog krachtiger te maken kunnen we alvast een datum inplannen. De prijs hangt af van de gewenste lesduur, het aantal lessen én de leeftijd van degene die de les(sen) cadeau krijgt. Bel me op 06 224 88 503 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en stel zelf je cadeau samen!
GITAARLES OP MAAT


Ik bied lessen op maat aan voor kinderen, jongeren én volwassenen. Geen standaardpakketten, maar een aanpak die is afgestemd op het talent en de wensen van elke individuele leerling. Of je nu je focus wilt leggen op akkoorden of op andere onderdelen, ik pas me aan aan jouw behoeften. Mijn coachende manier van lesgeven is geschikt voor alle niveaus en ik help elke leerling om het beste uit zichzelf te halen. Mijn aanpak is altijd doelgericht, of je nu popliedjes wilt leren spelen of bijvoorbeeld de tremolotechniek onder de knie wilt krijgen.

Benieuwd of we een klik hebben? Maak een afspraak voor een proefles en ontdek het zelf!


gitaarlessen op maat
reviews gitaarles

REVIEWS

"Fijn Jacqueline, dat via Zoom de gitaarlessen in deze vervelende Corona-tijd gewoon door kunnen gaan. Heel veilig zo en het gaat prima! Ik wil niet anders meer!"
Nelly - online

 "Onze zoon heeft nu bijna 2 jaar gitaarles van Jacqueline en heeft in die tijd ontzettend veel geleerd! Naast het werken uit het lesboek staat Jacqueline ook stil bij de muziekwensen/-stijlen van de kinderen zelf (hedendaagse muziek). Casper vindt het geweldig dat hij zelf zijn muziekvoorkeur aan mag geven. Hier wordt tijdens de les ook aandacht aan besteed. Dit leidt tot mooie resultaten, die jaarlijks zijn te beluisteren op het leerlingenconcert. We zijn echt supertevreden!"
Fam. Scheuter - Sinderen


"Ik ben sinds kort bij Jacqueline begonnen. Met erg veel plezier heb ik les en merk al snel dat het beter gaat. Ik raad het aan om bij Jacqueline les te nemen."
Mark - online


ONLINE GITAARLESSEN


Op internet zijn talloze gitaarlessen, tips en tricks te vinden, maar het is vaak lastig om te bepalen welk niveau bij jou past. Het kan al snel overweldigend zijn. Al gauw zie je door de bomen het bos niet meer. Ik help je gericht met wat jij wil leren en zoek daar geschikt materiaal bij.

Gitaarlessen zijn uitstekend online te volgen en mijn voorkeur gaat uit naar het gebruik van Zoom. Als je in de Achterhoek woont, is het mogelijk om de online gitaarlessen eventueel af te wisselen met persoonlijke lessen in mijn gitaarlesstudio in Gaanderen (gemeente Doetinchem).

Wil je ook met plezier gitaar leren spelen of wil je het gitaarspelen weer oppakken? Je bent bij mij aan het juiste adres. Aarzel niet en maak nu een afspraak voor een proefles. Samen gaan we ervoor zorgen dat je met enthousiasme en voldoening gitaar leert spelen!

online gitaarlessen bij Jacqueline Snel
strippenkaart voor gitaar- en ukelelelessen

WEKELIJKS OF FLEXIBEL LESSEN

Een goede stok achter de deur en een beproefde methode om meters te maken is wekelijkse lessen. Wil je geen vaste verplichting, maar juist zelf kunnen bepalen wanneer je gitaar- of ukelele les wilt? Dan zijn de 5-, 10- of 20 lessenkaarten ideaal. Bij de leskaarten kan elke les één keer verzet worden, mits je dat minimaal 24 uur van te voren hebt doorgegeven. Voor jongeren tot 13 jaar én als je nieuw bent op gitaar, raad ik aan om te starten met wekelijkse lessen.

Benieuwd hoe ik les geef? Maak een afspraak voor een proeflesGITAARLESPRAKTIJK IN DE ACHTERHOEK

Vind je gitaar ook zo'n prachtig instrument en droom je ervan om de gitaar te kunnen bespelen? Bij Jacqueline Snel ben je aan het juiste adres. Met haar enthousiasme en geduld deelt ze vol passie haar kennis. Jacqueline is een gediplomeerd gitaardocente en aangesloten bij Gitaarschool Nederland. Of je nu wilt beginnen met gitaarspelen of het juist weer wilt oppakken, je bent bij haar van harte welkom, ongeacht je leeftijd.

Het is niet nodig om kennis te hebben van het notenschrift. Samen met Jacqueline werk je stap voor stap aan jouw doelen, afhankelijk van wat je wilt bereiken. Jacqueline geeft les op akoestische gitaren. Haar lespraktijk Snel op Gitaar is gevestigd in de Achterhoek en wel in Gaanderen, een kleine plaats in de gemeente Doetinchem.

gitaarlespraktijk Snel op Gitaar

Gitaarlessen

Gitaarlessen

In eigen lesstudio én online; ook ukelele-lessen; alle niveaus!

Gitaarlessen

Gitaar voor Mekaar

Gitaar voor Mekaar

Inspirerende online gitaaravonden o.l.v. Jacqueline Snel

Gitaar voor Mekaar

Sfeermuziek

Sfeermuziek

Voor hét gouden randje aan jouw speciale event

Sfeermuziek

Uitvaartgitariste

Uitvaartgitariste

Uitvaartgitariste Jacqueline maakt uitvaarten persoonlijk

Uitvaartgitariste
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren