NIEUW   Leskaarten

Wil je gitaarles wanneer het jou uitkomt? Kies dan voor de nieuwe lessenkaart!

Naast wekelijkse lessen is het in Jacqueline's gitaarlespraktijk nu ook mogelijk om te lessen met een strippenkaart. Geen wekelijkse verplichting, maar lessen wanneer je eraan toe bent, wanneer je concrete vragen hebt of nieuwe input wilt. Er zijn 5-, 10- en 20 lessenkaarten verkrijgbaar. De kaarten zijn 13 maanden geldig vanaf de eerste lesdatum.

Maak een afspraak voor een gratis proefles.

strippenkaart
basisakkoorden

Basiscursus liedbegeleiding op gitaar

In 10 lessen van een uur leer je de basisakkoorden op gitaar te spelen. Al snel kun je popliedjes begeleiden. Voor deze cursus is geen voorkennis nodig en er komen geen noten aan te pas. Er wordt lesgegeven in kleine groepen. Om mee te kunnen doen aan de basiscursus liedbegeleiding heb je een eigen gitaar nodig én een capo (gitaarklem). Een nieuwe groep gaat van start zodra er minstens 3 aanmeldingen zijn. De lesdata en tijd worden in overleg met de cursisten bepaald. Voor de basiscursus liedbegeleiding betaal je éénmalig €155 (tot 21 jaar) of €175 (vanaf 21 jaar). Het lesmateriaal is inbegrepen. Meld je aan.

Gitaarlespraktijk in Gaanderen

Hou je van gitaarmuziek en lijkt het je geweldig om zelf je favoriete muziek te spelen? Jacqueline Snel is een gediplomeerd gitaardocente en leert het je met veel plezier en enthousiasme. Jacqueline heeft vanaf 1992 haar gitaarlespraktijk aan huis in Gaanderen. Daar kun je vanaf vijf jaar terecht. Voorkennis van het notenschrift is niet nodig. Dat kan spelenderwijs aangeleerd worden. Jacqueline is thuis in de klassieke gitaarmuziek, liedbegeleiding, fingerpicking en flamenco.
Ze is aangesloten bij de gitaardocentenvereniging EGTA (European Guitar Teachers’ Association).

lespraktijk-aan-huis
les-op-maat

Les op maat

Kinderen, jeugd en volwassenen geeft gitaardocente Jacqueline Snel les op maat. Dat betekent dat ze afstemt op het talent en de wensen van elke leerling afzonderlijk. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om je uitsluitend met akkoorden bezig te houden. Jacqueline geeft op alle niveaus coachend les. Ze haalt hierbij het beste bij elke leerling naar boven. Daarbij gaat ze steeds doelgericht te werk, of het nu gaat om het begeleiden van popliedjes of het onder de knie krijgen van bijvoorbeeld de tremolotechniek.
Wil je kijken of het klikt? Maak een afspraak voor een gratis proefles.

Aandachtspunten

Belangrijke aandachtspunten tijdens Jacqueline’s gitaarlessen zijn: speelplezier, ritme, techniek, samenspel, muziektheorie, het ontwikkelen van een muzikale gehoor en de manier van oefenen thuis.

aandachtspunten
leerlingenconcerten

Leerlingenconcerten

Jaarlijks organiseert Jacqueline een leerlingenconcert in de Oude Ettense Kerk in Etten, een kerk met een fraaie akoestiek. Het is mooi om naar zo’n concert toe te werken. Voor de leerlingen is dit concert een leuke gelegenheid om podiumervaring op te doen. Daarnaast is het natuurlijk een bijzondere ervaring om voor familie en bekenden op te treden. Leerlingen zijn vrij om wel of niet mee te doen aan het concert. Binnenkort zijn hier de foto's van het Leerlingenconcert 2017 te zien.

Ook zin in gitaarles? Maak een afspraak voor een gratis proefles.

Luistermuziek

Luistermuziek

Luistermuziek

Concerten

Concerten

Concerten

Sfeermuziek

Sfeermuziek

Sfeermuziek

Gitaarlessen

Gitaarlessen

Gitaarlessen