online gitaarlessen bij Jacqueline Snel

ONLINE GITAARLESSEN OP MAAT

Op internet zijn veel gitaarlessen, tips en tricks te vinden. Maar wat sluit aan bij jouw niveau? Al gauw zie je door de bomen het bos niet meer. Ik help je gericht met wat jij wil leren en zoek daar geschikt materiaal bij. Gitaarlessen kunnen heel goed online. Ik werk het liefst met Zoom. Woon je in de Achterhoek, dan kun je de online gitaarlessen ook afwisselen met lessen in mijn gitaarstudio in Gaanderen (gemeente Doetinchem).
Wil je ook met plezier gitaar leren spelen of wil je het gitaarspelen weer oppakken? Maak nu een afspraak voor een proefles. Besluit je door te gaan, dan is de proefles gratis

 

GITAARLESPRAKTIJK IN DE ACHTERHOEK

Vind je gitaar ook zo'n geweldig instrument en lijkt het je fantastisch erop te kunnen spelen? Ik, Jacqueline Snel, geef met veel enthousiasme en geduld mijn passie door. Ik ben een gediplomeerd gitaardocente en aangesloten bij Gitaarschool Nederland. Of je nu met gitaarspelen wil beginnen of het juist weer op wil pakken, iedereen ongeacht leeftijd kan bij mij terecht. Kennis van het notenschrift is niet nodig. Afhankelijk van wat je doel is, gaan we daarmee aan de slag. Ik geef les op akoestische gitaren. Mijn gitaarlespraktijk Snel op Gitaar is gevestigd in Gaanderen, gemeente Doetinchem.

gitaarlespraktijk aan huis
 strippenkaart voor gitaar- en ukelelelessen

GITAARLESKAARTEN

Ga je bij mij gitaarlessen volgen dan kan dat op wekelijkse basis of met de flexibele gitaarlessenkaart. Deze lessenkaart is een strippenkaart-systeem. Je kunt de gitaarlessen afspreken wanneer het jou uitkomt, flexibel dus. De lessen kunnen wekelijks plaats vinden, maar hoeft niet. Er zijn 5-, 10- en 20 lessenkaarten verkrijgbaar. Deze zijn 13 maanden geldig vanaf de eerste lesdatum. Jongeren tot 13 jaar en starters adviseer ik te beginnen met wekelijkse lessen. Maak een afspraak voor een proefles. Als je doorgaat is de proefles gratis!

LES OP MAAT

Kinderen, jeugd en volwassenen geef ik les op maat. Dat betekent dat ik niet werk met standaard pakketten, maar afstem op het talent en de wensen van iedere leerling afzonderlijk. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je uitsluitend met akkoorden bezig te houden. Ik geef op alle niveaus coachend les en haal daarbij het beste bij elke leerling naar boven. Ik ga altijd doelgericht te werk, of het nu gaat om het begeleiden van popliedjes of het onder de knie krijgen van bijvoorbeeld de tremolotechniek.
Wil je kijken of het klikt? Maak een afspraak voor een proefles. Als je besluit door te gaan, dan is de proefles gratis!

review gitaarles

REVIEWS

"Onze zoon heeft nu bijna 2 jaar gitaarles van Jacqueline en heeft in die tijd ontzettend veel geleerd! Naast het werken uit het lesboek staat Jacqueline ook stil bij de muziekwensen/-stijlen van de kinderen zelf (hedendaagse muziek).
Casper vindt het geweldig dat hij zelf zijn muziekvoorkeur aan mag geven.
Hier wordt tijdens de les ook aandacht aan besteed. Dit leidt tot mooie resultaten, die jaarlijks zijn te beluisteren op het leerlingenconcert.
We zijn echt supertevreden!"
Fam. Scheuter - Sinderen

Meer reviews

"Ik ben sinds kort bij Jacqueline begonnen. Met erg veel plezier heb ik les en merk al snel dat het beter gaat. Ook in de tijd van de corona via Skype werkt het ook goed. Ik raad het aan om bij Jacqueline les te nemen."
Mark - online

"Fijn Jacqueline, dat via Zoom de gitaarlessen in deze vervelende Corona-tijd gewoon door kunnen gaan. Heel veilig zo en het gaat prima 👍!
Ik wil niet anders meer!😀
Nelly - online

review gitaarlessen
gitaarleerlingen geven concert

Gitaarbijeenkomsten

Regelmatig organiseer ik gitaarbijeenkomsten voor mijn leerlingen. Die bijeenkomsten zijn zowel online als fysiek. Dit zijn mooie gelegenheden om podiumervaring op te doen. Naast het voorspelen voor elkaar, wordt er samengespeeld en doen we andere, steeds wisselende muzikale activiteiten.
Ook zin in leuke gitaarlessen? Maak een afspraak voor een proefles. Ga je door, dan is de proefles gratis!

Aandachtspunten

Belangrijke aandachtspunten tijdens mijn gitaarlessen zijn: speelplezier, ritme, techniek, samenspel, muziektheorie, het ontwikkelen van een muzikale gehoor én de manier van oefenen thuis.

groepslessen gitaar

Rustige livemuziek

Rustige livemuziek

Voor hét gouden randje aan iedere speciale gelegenheid

Rustige livemuziek

Gitaarlessen

Gitaarlessen

Voor starters én gevorderden; ook online gitaarlessen!

Gitaarlessen

Gitaar voor Mekaar

Gitaar voor Mekaar

Inspirerende online gitaaravonden o.l.v. Jacqueline Snel

Gitaar voor Mekaar

Gitaristen Podium

Gitaristen Podium

100% live en interactieve klassiek gitaarconcerten via Zoom

Online Gitaarconcerten
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren