gitaarvakantie

GITAARVAKANTIE


Heb jij juist in de vakantie zin om heerlijk gitaar te spelen? Even niet naar werk of school en dus alle tijd voor jouw hobby! Wil je SNEL meters maken? Neem dan contact op met Jacqueline Snel van SNEL op GITAAR. Zij is een ervaren en enthousiaste gitaardocent die je graag begeleidt, of je nu starter bent of gevorderd gitarist.

Jacqueline geeft les in Gaanderen (gemeente Doetinchem), maar je kunt ook online bij haar terecht. Ze geeft les op de klassiek/nylonsnarig gitaar, staalsnarig gitaar én op ukelele.

Klik hier voor meer informatie of bel naar 06 224 88 503 en maak van je vakantie, een gitaarvakantie! 


REVIEW


"Ik vind Jacqueline Snel een fijne gitaarlerares. Jacqueline toont veel flexibiliteit tijdens de lessen en volgt mijn muziek interesse. Ze geeft les met veel aandacht en geduld en houdt rekening met mijn wensen en beperkingen. De lessen zijn altijd vrolijk en gezellig en razendsnel voorbij. De lesruimte is ruim en licht en dat creëert een prettige sfeer."

Marjon Looman - eigenaresse Thuiscrèche 't Thuushuus

 

Marjon begon gitaarlessen bij Snel op Gitaar om kinderliedjes te begeleiden. Nu zingt en speelt ze regelmatig voor haar oppaskinderen bij thuiscrèche 't Thuushuus. Omdat ze zoveel plezier beleeft aan gitaarspelen, blijft ze doorgaan met lessen, nu met muziek voor haarzelf.


gitaarmuziek bij Thuiscrèche Thuushuus
gitaarlessen op maat

GITAARLES OP MAAT


Ben je op zoek naar lessen op maat voor kinderen, jongeren en volwassenen? Snel op Gitaar biedt gepersonaliseerde lessen aan die volledig zijn afgestemd op jouw talent en wensen. Geen standaardpakketten, maar een aanpak die past bij jouw behoeften. Of je nu wilt focussen op akkoorden of andere muzikale onderdelen, Jacqueline past zich aan aan wat jij nodig hebt. Met haar coachende manier van lesgeven, geschikt voor alle niveaus, helpt zij om het beste uit jezelf te halen. Of je nu popliedjes wilt spelen of de tremolotechniek wilt beheersen, haar doelgerichte aanpak zorgt ervoor dat je jouw muzikale doelen bereikt.

Benieuwd of er een klik is? Maak een afspraak voor een proefles en ontdek het zelf!CADEAUKAARTEN


Wil jij een jarige of jubilaris verrassen met een origineel cadeau? Geef één of meerdere gitaar- of ukelele lessen cadeau! Snel op Gitaar heeft daarvoor mooie cadeaukaarten die je kunt overhandigen of toesturen.

Je bepaalt zelf de hoogte van de cadeaubon. Dat hangt af van het aantal lessen dat je cadeau wilt doen én de lengte van de lessen. Om het nog krachtiger te maken kunnen we zelfs al een datum onder voorbehoud inplannen, maar dat kun je ook aan de ontvanger overlaten.

Stel zelf je cadeau samen! Bel Jacqueline op 06 224 88 503 en vraag naar de mogelijkheden of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


cadeaukaart voor gitaarlessen
reviews gitaarles

REVIEWS

 "Onze zoon heeft nu bijna 2 jaar gitaarles van Jacqueline en heeft in die tijd ontzettend veel geleerd! Naast het werken uit het lesboek staat Jacqueline ook stil bij de muziekwensen/-stijlen van de kinderen zelf (hedendaagse muziek). Casper vindt het geweldig dat hij zelf zijn muziekvoorkeur aan mag geven. Hier wordt tijdens de les ook aandacht aan besteed. Dit leidt tot mooie resultaten, die jaarlijks zijn te beluisteren op het leerlingenconcert. We zijn echt supertevreden!"
Fam. Scheuter - Sinderen


"Ik ben sinds kort bij Jacqueline begonnen. Met erg veel plezier heb ik les en merk al snel dat het beter gaat. Ik raad het aan om bij Jacqueline les te nemen."
Mark - online

"Fijn Jacqueline, dat via Zoom de gitaarlessen in deze vervelende Corona-tijd gewoon door kunnen gaan. Heel veilig zo en het gaat prima! Ik wil niet anders meer!"
Nelly - online


ONLINE GITAARLESSEN


Op internet zijn talloze gitaarlessen, tips en tricks te vinden, maar het is vaak lastig om te bepalen welk niveau bij jou past. Het kan al snel overweldigend zijn. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Jacqueline Snel helpt je gericht met wat jij wilt leren. Zij zoekt daar geschikt materiaal bij.

Gitaarlessen zijn ook heel goed online te volgen. Jacqueline werkt doorgaans met Zoom. Woon je in de Achterhoek, dan kun je de online gitaarlessen eventueel afwisselen met face-to-face-lessen in Jacqueline's lesstudio in Gaanderen (gemeente Doetinchem).

Wil jij ook met plezier gitaar leren spelen of wil je het gitaarspelen weer oppakken? Bij Jacqueline Snel ben je aan het juiste adres. Aarzel niet en maak meteen een afspraak voor een proefles.

Met enthousiasme en voldoening zul je gitaar of ukelele leren spelen!

online gitaarlessen bij Jacqueline Snel
strippenkaart voor gitaar- en ukelelelessen

WEKELIJKS OF FLEXIBEL LESSEN

Een beproefde methode om echt vooruitgang te boeken op gitaar of ukelele is wekelijkse lessen afspreken. Wil je geen wekelijkse verplichting, maar toch een stok achter de deur? Wil je zelf bepalen wanneer je je gitaar- of ukelele lessen volgt? Dan zijn de 5-, 10- of 20 lessenkaarten van Snel op Gitaar ideaal voor jou. Elke afgesproken les kan zelfs één keer worden verzet. Dat moet wel minimaal 24 uur van te voren zijn doorgegeven.

Voor jongeren tot 13 jaar én als je nieuw bent op gitaar of ukelele, raadt Jacqueline aan om te beginnen met wekelijkse lessen.

Benieuwd hoe Jacqueline les geeft? Maak een afspraak voor een proefles


GITAARLESPRAKTIJK IN DE ACHTERHOEK

Vind jij gitaar ook zo'n prachtig instrument en droom je ervan om het te kunnen bespelen? Bij Jacqueline Snel ben je aan het juiste adres om dat te leren. Met haar enthousiasme en geduld deelt ze vol passie haar kennis. Jacqueline is een gediplomeerd gitaardocente en aangesloten bij Gitaarschool Nederland. Of je nu wilt beginnen met gitaarspelen of het juist weer wilt oppakken en ongeacht je leeftijd ben je bij Snel op Gitaar van harte welkom.

Vooraf kennis van het notenschrift hebben is niet nodig. Je kunt er ook voor kiezen om met tabs te spelen. Samen met Jacqueline werk je stap voor stap aan jouw doelen, afhankelijk van wat je wilt bereiken. Jacqueline geeft les op akoestische gitaren. Haar lespraktijk Snel op Gitaar is gevestigd in de Achterhoek en wel in Gaanderen (gemeente Doetinchem).

gitaarlespraktijk Snel op Gitaar

Gitaarlessen

Gitaarlessen

In eigen lesstudio én online; ook ukelele-lessen; alle niveaus!

Gitaarlessen

Gitaar voor Mekaar

Gitaar voor Mekaar

Inspirerende online gitaaravonden o.l.v. Jacqueline Snel

Gitaar voor Mekaar

Sfeermuziek

Sfeermuziek

Voor hét gouden randje aan jouw speciale event

Sfeermuziek

Uitvaartgitariste

Uitvaartgitariste

Uitvaartgitariste Jacqueline maakt uitvaarten persoonlijk

Uitvaartgitariste
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren