online gitaarles

Online gitaarlessen 

Vanwege Corona ben ik mijn gitaarlessen via Zoom en Skype gaan geven. Tegen mijn verwachting in bevalt dat zo goed, dat ik dat blijf aanbieden. Leerlingen hebben nu de keuze tussen online gitaar- en/of ukelele lessen en muzieklessen in mijn muziekstudio in Gaanderen.
Naar aanleiding van de online-gitaarlessen komen er mooie reacties binnen. Zo was een moeder van een leerling met concentratieproblemen aanvankelijk sceptisch. De eerste skype-gitaarles aan haar zoon vloog voorbij én hij was van het begin tot eind bij de les!

Wil je ook met plezier gitaar of ukelele spelen of wil je verder waar je gebleven was? Maak nu een afspraak voor een proefles. Besluit je door te gaan, dan is de proefles gratis! 

Nog geen Zoom of Skype op je computer of tablet? Ik help je ermee als dat nodig is! 

 

Gitaarlespraktijk in de Achterhoek

Vind je gitaar ook zo'n geweldig mooi instrument en lijkt het je fantastisch om erop te kunnen spelen? Ik ben een gediplomeerd gitaardocente en geef graag mijn passie door met veel geduld en enthousiasme. Iedereen kan bij mij terecht, leeftijd maakt niet uit; of je nu met gitaarspelen wilt beginnen of het juist weer op wilt pakken. Kennis van het notenschrift is niet nodig. Afhankelijk van wat je doel is, gaan we daarmee aan de slag. Ik geef les op akoestische gitaren, zowel de nylon snarige gitaar (ook wel Spaanse gitaar of klassiek gitaar) én de staalsnarige gitaar (ook wel steelstring of Western gitaar). Vanaf 1992 is mijn gitaarlespraktijk Snel op Gitaar gevestigd in Gaanderen (gemeente Doetinchem).

gitaarlespraktijk aan huis
 strippenkaart voor gitaar- en ukelelelessen

Leskaarten vallen in de smaak

In september 2016 introduceerde ik de gitaarlessenkaart. Dit strippenkaart-systeem spreekt veel cursisten aan. Met de lessenkaart kun je gitaar en/of ukelelelessen afspreken wanneer het jezelf goed uitkomt, flexibele lestijden dus. Geen wekelijkse verplichting, maar lessen wanneer je eraan toe bent, wanneer je concrete vragen hebt of nieuwe input wilt. Er zijn 5-, 10- en 20 lessenkaarten verkrijgbaar. De kaarten zijn 13 maanden geldig vanaf de eerste lesdatum.
Wekelijkse lessen zonder leskaart zijn ook mogelijk. Voor jongeren tot 13 jaar en starters blijft dit zelfs mijn advies.
Maak een afspraak voor een proefles. Als je doorgaat is de proefles gratis!

Les op maat

Kinderen, jeugd en volwassenen geef ik les op maat. Dat betekent dat ik niet werk met standaard pakketten, maar afstem op het talent en de wensen van iedere leerling afzonderlijk. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je uitsluitend met akkoorden bezig te houden. Ik geef op alle niveaus coachend les en haal daarbij het beste bij elke leerling naar boven. Ik ga altijd doelgericht te werk, of het nu gaat om het begeleiden van popliedjes of het onder de knie krijgen van bijvoorbeeld de tremolotechniek.
Wil je kijken of het klikt? Maak een afspraak voor een proefles. Als je besluit door te gaan met mijn lessen, dan is de proefles gratis!

review gitaarles

Review

"Onze zoon heeft nu bijna 2 jaar gitaarles van Jacqueline en heeft in die tijd ontzettend veel geleerd! Naast het werken uit het lesboek staat Jacqueline ook stil bij de muziekwensen/-stijlen van de kinderen zelf (hedendaagse muziek).
Casper vindt het geweldig dat hij zelf zijn muziekvoorkeur aan mag geven.
Hier wordt tijdens de les ook aandacht aan besteed. Dit leidt tot mooie resultaten, die jaarlijks zijn te beluisteren op het leerlingenconcert.
We zijn echt supertevreden!"
Fam. Scheuter - Sinderen

Aandachtspunten

Belangrijke aandachtspunten tijdens mijn gitaarlessen zijn: speelplezier, ritme, techniek, samenspel, muziektheorie, het ontwikkelen van een muzikale gehoor én de manier van oefenen thuis.

groepslessen gitaar
gitaarleerlingen geven concert

Leerlingenconcerten

Jaarlijks organiseer ik een leerlingenconcert. In 2019 vond dat plaats in de Gesinkschure bij het monumentale Hofshuus in Varsseveld. Het is inspirerend om naar zo’n concert toe te werken. Voor de leerlingen is het bovendien een perfecte gelegenheid om podiumervaring op te doen. Het is altijd weer bijzondere om voor familie en bekenden op te treden. Deelname aan de leerlingenconcerten is niet verplicht! 
Ook zin in gitaarles en/of ukeleleles? Maak een afspraak voor een proefles. Ga je daarna door met lessen bij mij, dan is de proefles gratis!

Muzikale omlijsting

Muzikale omlijsting

Luistermuziek

Achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek

Gitaarlessen

Gitaarlessen

Gitaarlessen
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren