Gitaar voor Mekaar is een gemoedelijke, online gitaaravond voor (amateur) gitaristen van 18 jaar en ouder onder leiding van gitariste en gitaardocente Jacqueline Snel. Het maakt niet uit waar/of je les hebt. Samen met andere gitaarenthousiasten uit het hele land, maken we er inspirerende avond van, waarin de akoestische gitaar centraal staat. Door mee te doen kun je jezelf onder andere trainen in het voorspelen.

open gitaaravond Gitaar voor Mekaar

PROGRAMMA

Gitaar voor Mekaar is elke derde donderdag van de maand, begint om 20.00 uur en duurt twee uur. Inloggen kan al vanaf 19.40 uur.
Degenen die voorspelen krijgen vooraf een soundcheck. Totdat we beginnen kunnen de deelnemers alvast met elkaar kennis maken in de virtuele babbelbox.
Gitaar voor Mekaar, de naam zegt het al, maken we met elkaar en is dus elke keer anders! Warming up, techniek en voorspelen zijn de vaste onderdelen. Het voorspelen is geen verplichting, dus alleen luisteren kan ook. Als actieve deelnemer krijg je vijf minuten podiumtijd. Na afloop ontvang je opbouwende feedback van de andere deelnemers én mij. De resterende tijd wordt variabel ingevuld. Zo praten we over verschillende onderwerpen als podiumangst en studeren, kan er een quiz voorbijkomen en zo meer.


NU OOK GITAAR VOOR MEKAAR light

Het niveau van de deelnemers in 2022 was behoorlijk hoog. Er werd mooi muziek gemaakt. Nieuwkomers genoten daarvan, maar ervaarden een afstand met hun eigen spel. Daarom organiseer ik met ingang van 2023 ook Gitaar voor Mekaar light, voor gitaristen die relatief kort gitaarspelen en/of op latere leeftijd zijn begonnen. In de even maanden is er Gitaar voor Mekaar Light, in de oneven maanden Gitaar voor Mekaar

WANNEER

De online gitaaravonden vinden elke derde donderdagavond van de maand plaats via Zoom van 20:00 tot 22:00 uur.
De data tot de zomervakantie zijn:
19 januari - Gitaar voor Mekaar 
16 februari - Gitaar voor Mekaar light
16 maart - Gitaar voor Mekaar
20 april - Gitaar voor Mekaar light
18 mei - Gitaar voor Mekaar
15 juni - Gitaar voor Mekaar light 

MEEDOEN

Wil je mee doen met één of meerdere gitaaravonden? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.! Laat even weten voor welke avonden je je aanmeldt en of je wilt voorspelen.
Deelname bedraagt €5 per avond, voor zowel spelers als toehoorders.
Je ontvangt een dag van te voren de Zoom-inloggegevens en betaallink.

Rustige livemuziek

Rustige livemuziek

Voor hét gouden randje aan iedere speciale gelegenheid

Rustige livemuziek

Gitaarlessen

Gitaarlessen

Voor starters én gevorderden; ook online gitaarlessen!

Gitaarlessen

Gitaar voor Mekaar

Gitaar voor Mekaar

Inspirerende online gitaaravonden o.l.v. Jacqueline Snel

Gitaar voor Mekaar

Gitaristen Podium

Gitaristen Podium

100% live en interactieve klassiek gitaarconcerten via Zoom

Online Gitaarconcerten
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren