online gitaaravond Gitaar voor Mekaar

 

Gitaar voor Mekaar is een ongedwongen, interactieve en leerzame gitaaravond via Zoom. Elke derde donderdag van de maand kun je je onderdompelen in alles wat met de akoestisch gitaar te maken heeft en dat onder leiding van de ervaren gitariste en gitaardocente Jacqueline Snel.

De vaste onderdelen van de gitaaravond zijn warming up, techniek en het Gitaar voor Mekaar-Podium. Maximaal acht gitaristen spelen per avond voor. Meld je tijdig aan als je zeker wilt zijn van een voorspeelplek. Alle spelers krijgen vijf minuten podiumtijd. Na je optreden krijg je altijd opbouwende feedback van deelnemers én Jacqueline. Regelmatig voorspelen is een goede training. Voorspelen is geen verplichting, dus alleen luisteren en met de andere onderdelen meedoen kan ook! 

De verdere invulling varieert per avond. Dat kan bijvoorbeeld de uitdieping van een onderwerp zijn als toonvorming, studeren, podiumangst of tremolotechniek, een muziekkwis of theorie.    

 

GITAAR VOOR MEKAAR DATA
Klik op de datum om je op te geven


15 februari 
PROGRAMMA ovb Warming-up, Techniek, Gitaar voor Mekaar-podium, Uitgelicht: Hoe bereid je je voor op een optreden?, Vraag Maar Raak-ronde en Gitaartips

21 maart 
PROGRAMMA ovb Warming-up, Techniek, Gitaar voor Mekaar-podium, Uitgelicht: Gitaarsnaren, Vraag Maar Raak-ronde en Gitaartips

18 april invulling volgt 

16 mei invulling volgt 

20 juni invulling volgt 

MEEDOEN

Deelname voor zowel spelers als toehoorders bedraagt €7,50 per avond. 
Wil je je opgeven voor één of meerdere gitaaravonden? Klik hierboven op de gewenste datum en vul het aanmeldformulier in. Je ontvangt per mail een bevestiging. Een dag vóór de gitaaravond ontvang je de Zoom-inloggegevens en verdere informatie.

 

De Gitaar voor Mekaar gitaaravonden vinden elke derde donderdagavond van de maand plaats via Zoom van 20:00 tot 22:00 uur. Inloggen kan al vanaf 19:40 uur. In de virtuele babbelbox maak je alvast kennis met de andere deelnemers. Als je voorspeelt krijg je vooraf een soundcheck bij Jacqueline en na afloop ontvang je de opname van je eigen spel per mail. 

 

Gitaarlessen

Gitaarlessen

In eigen lesstudio én online; ook ukelele-lessen; alle niveaus!

Gitaarlessen

Gitaar voor Mekaar

Gitaar voor Mekaar

Inspirerende online gitaaravonden o.l.v. Jacqueline Snel

Gitaar voor Mekaar

Sfeermuziek

Sfeermuziek

Voor hét gouden randje aan jouw speciale event

Sfeermuziek

Uitvaartgitariste

Uitvaartgitariste

Uitvaartgitariste Jacqueline maakt uitvaarten persoonlijk

Uitvaartgitariste
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren