Gitaar voor Mekaar is een interactieve, online gitaaravond voor gitaristen vanaf 18 jaar. Elke derde donderdag van de maand kun je je onderdompelen in alles wat met de akoestisch gitaar te maken heeft, en dat alles onder leiding van de bevlogen gitariste en gitaardocente Jacqueline Snel. Door de wisselwerking met de deelnemende gitaristen uit het hele land, zijn het altijd inspirerende gitaaravonden, waar je zonder twijfel de nodige tips meekrijgt. 

De vaste onderdelen zijn: warming up, techniek en het online gitaarpodium. Maximaal negen deelnemers kunnen per avond voorspelen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Iedereen die voorspeelt heeft vijf minuten podiumtijd. Nadat je gespeeld hebt krijg je van de andere deelnemers én van Jacqueline altijd opbouwende feedback. Door regelmatig voor te spelen, train je jezelf voor publiek te spelen. Voorspelen is geen verplichting, dus alleen luisteren en met de andere onderdelen meedoen kan ook! 

Als je voorspeelt kun je eerder inloggen en een soundcheck doen bij Jacqueline. Totdat het programma begint kun je als deelnemer alvast kennis maken met de andere gitaristen in de virtuele babbelbox. De verdere invulling varieert per avond. Dat kan bijvoorbeeld de uitdieping van een onderwerp zijn als toonvorming, studeren, podiumangst of tremolotechniek, een muziekkwis of theorie. 

GITAAR VOOR MEKAAR en GITAAR VOOR MEKAAR light

Vanwege corona werd in december 2020 de online gitaaravond Gitaar voor Mekaar in het leven geroepen. Ookal was het voor iedereen even wennen om online voor te spelen, er werd mooi muziek gemaakt. Al snel werd het niveau dusdanig hoog, dat een aantal deelnemers met minder ervaring ervan afzagen om hun eigen spel te laten horen. Daarom is er sinds januari dit jaar ook Gitaar voor Mekaar light, waarbij het podium speciaal is voor gitaristen met minder of geen ervaring. 

WANNEER

In de oneven maanden is er Gitaar voor Mekaar en in de even maanden is er Gitaar voor Mekaar Light.

De online gitaaravonden vinden elke derde donderdagavond van de maand van 20:00 tot 22:00 uur plaats via Zoom. Inloggen kan vanaf 19:40 uur.
De data in 2023 zijn:
19 oktober GVM light, thema: wegwijs op de gitaartoets (basis)
16 november GVM; thema: nagels
21 december GVM light, thema: vervolg wegwijs op de gitaartoets

MEEDOEN

Wil je je opgeven voor één of meerdere gitaaravonden? Klik op de betreffende data en vul het aanmeldformulier in. Je ontvangt per mail een bevestiging. Deelname voor zowel spelers als toehoorders bedraagt €7,50 per avond. Een dag vóór de gitaaravond ontvang je per mail de Zoom-inloggegevens en betaallink.

Gitaarlessen

Gitaarlessen

In eigen lesstudio én online; ook ukelele-lessen; alle niveaus!

Gitaarlessen

Gitaar voor Mekaar

Gitaar voor Mekaar

Inspirerende online gitaaravonden o.l.v. Jacqueline Snel

Gitaar voor Mekaar

Sfeermuziek

Sfeermuziek

Voor hét gouden randje aan jouw speciale event

Sfeermuziek

Uitvaartgitariste

Uitvaartgitariste

Uitvaartgitariste Jacqueline maakt uitvaarten persoonlijk

Uitvaartgitariste
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren