juni 2012 10

Jaarlijks geven leerlingen van de gitaarlespraktijk van Jacqueline Snel een concert in de Oude Ettense Kerk. Dit concert is toegankelijk voor familie en bekenden van de deelnemende leerlingen.

In de Oude Ettense Kerk geeft het Gelders Gitaristen Podium jaarlijks vier concerten. Meestergitaristen als Pavel Steidl, Johannes Möller en Andrew York traden er op. Mede door de fraaie akoestiek van deze kerk komt de gitaarmuziek goed tot zijn recht. Het is een genot om in deze ruimte te kunnen spelen.

Programma

Het programma is elk jaar weer heel gevarieerd. Jongeren én volwassenen nemen deel aan het concert. Meestal doen er ook enkele ouders en vrienden/vriendinnen mee. Zowel beginners als gevorderde gitaarleerlingen geven acte de présense. Er wordt gespeeld op akoestische gitaren. Naast de klassieke of Spaanse gitaar is staalsnarige of western gitaar te horen. Elk jaar zijn er enkele leerlingen die zingen en zichzelf begeleiden. In het verleden hebben er verschillende gastmuzikanten meegedaan aan het leerlingenconcert. Zo waren er een violist, een accordeoniste, keyboardspelers en een blokfluitiste te gast. Er is dus altijd veel aandacht en ruimte voor samenspel. Samen muziek maken geeft een extra dimensie. 

Foto's Leerlingenconcert

< Vorige Terug naar agenda Volgende >
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren