maart 2024 21

Speel jij gitaar en wil je in contact komen met andere gitaristen, je gitaarspel verbeteren of inspiratie opdoen? Meld je dan aan voor de online gitaaravond Gitaar voor Mekaar op donderdag 21 maart!

Gitaar voor Mekaar is een ongedwongen online gitaaravond onder leiding van de ervaren gitariste en gitaardocente Jacqueline Snel. Gedurende twee uur staat de akoestische gitaar centraal. Een telkens wisselend programma en een diversiteit aan deelnemers zorgen steevast voor nieuwe input.

PROGRAMMA

  • Warming-up
  • Techniek
  • Gitaar voor Mekaar-podium [1]
  • Uitgelicht: alles over gitaarsnaren door Rudolf Eeken
  • Gitaar voor Mekaar-podium [2]
  • Gitaartips

MELD JE METEEN AAN

Gitaar voor Mekaar is voor gitaristen van alle niveaus. Per gitaaravond kunnen acht deelnemers voorspelen op het online podium. Wil je zeker zijn van een plaats, meld je dan op tijd aan. Als uitvoerend deelnemer krijg je vijf minuten podiumtijd. Na afloop ontvang je opbouwende feedback van deelnemers én Jacqueline. Ook ontvang je na enkele dagen een mp4-bestand van je spel. Voorspelen is geen verplichting, dus je kunt ook gewoon luisteren en met de andere onderdelen meedoen.

De interactive gitaaravonden (via Zoom) zijn van 20-22 uur. Inloggen kan al vanaf 19.40 uur.
Speel je voor dan kun je vooraf een soundcheck doen. Tot 20.00 uur maak je alvast kennis met de andere deelnemers in de virtuele babbelbox.


MEEDOEN

Doe donderdag 21 maart ook mee met Gitaar voor Mekaar en meld je meteen aan (klik hier).
Deelname bedraagt €7,50 voor zowel spelers als toehoorders. Op 20 maart ontvang je de Zoom-inloggegevens en verdere informatie.

< Vorige Terug naar agenda Volgende >
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren