november 2023 16

Openbare gitaaravond o.l.v. Jacqueline Snel

Niet alleen een goede gitaar, ook goede nagels zijn belangrijk om tot een mooi eindresultaat te komen. Vandaag een special over NAGELS met nagelspecialiste Lucy Wolters.

Gitaar voor Mekaar is een ongedwongen online gitaaravond onder leiding van gitariste en gitaardocente Jacqueline Snel, waarbij de akoestische gitaar twee uur lang centraal staat. Het afwisselende programma in combinatie met de diversiteit aan deelnemers zorgen keer op keer voor een flinke dosis inspiratie.

Vandaag is nagelspecialiste Lucy Wolters te gast. Zij legt uit hoe je het maximale uit je natuurlijke nagels haalt. Ook vertelt Lucy over verstevigingssystemen voor natuurlijke nagels én ze beantwoordt vragen van deelnemers.

Lucy Wolters werkt inmiddels ruim twintig jaar als nagelspecialiste in haar Nagelstudio Vathorst. Gitaristen uit het hele land weten haar te vinden.

PROGRAMMA 16 november 2023

  • Warming-up
  • Techniek
  • Gitaar voor Mekaar-podium
  • 'Uitgelicht': Nagelspreekuur door Lucy Wolters
  • Gitaartips

Gitaar voor Mekaar is voor gitaristen van alle niveaus. Voorspelen op het online podium is niet verplicht, dus je kunt ook gewoon luisteren en met de andere onderdelen meedoen.
Als actieve deelnemer krijg je vijf minuten podiumtijd. Na afloop ontvang je opbouwende feedback van Jacqueline én andere deelnemers.

De interactive gitaaravonden (via Zoom) zijn van 20-22 uur. Inloggen kan al vanaf 19.40 uur.
Speel je voor dan kun je vooraf een soundcheck doen. Tot 20.00 uur maak je alvast kennis met de andere deelnemers in de virtuele babbelbox.

MEEDOEN

Doe donderdag 16 november ook mee met Gitaar voor Mekaar en meld je meteen aan.
Deelname bedraagt €7,50 voor zowel spelers als toehoorders. 
Op 15 november ontvang je de Zoom-inloggegevens en verdere informatie.

< Vorige Terug naar agenda Volgende >
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren