april 2023 20

Open gitaaravond o.l.v. Jacqueline Snel

Gitaar voor Mekaar LIGHT is een gevarieerde en inspirerende gitaaravond via Zoom voor volwassen. Het podium is speciaal voor gitaristen die nog relatief kort gitaarspelen of voor wie gitaarspelen onder spanning het leerdoel is.

Gitaar voor Mekaar LIGHT is een twee maandelijkse online gitaaravond voor de volwassen, akoestisch gitarist. Zowel beginnende als gevorderde gitaristen zijn van harte welkom. Het podium is speciaal voor hen die die de muzikale draad op latere leeftijd weer hebben opgepakt, aan het begin van de muzikale reis staan en/of die willen oefenen om te spelen onder spanning. Gevorderde gitaristen kunnen helaas niet voorspelen op deze avond.    


PROGRAMMA

Gitaar voor Mekaar LIGHT begint om 20.00 uur en duurt twee uur. Inloggen kan al vanaf 19.40 uur.
Degenen die voorspelen krijgen vooraf een soundcheck. Tot 20:00 uur kunnen deelnemers alvast met elkaar kennis maken in de virtuele babbelbox.
Gitaar voor Mekaar, de naam zegt het al, maken we met elkaar en is dus elke keer anders! Warming up, techniek en voorspelen zijn de vaste onderdelen. Het voorspelen is geen verplichting, alleen luisteren kan ook. Als actieve deelnemer krijg je vijf minuten podiumtijd. Na afloop ontvang je opbouwende feedback van de andere deelnemers én van mij. Dit keer speciale aandacht voor interessante gitaarboeken/bladmuziek 


MEEDOEN

Deelname bedraagt €5 voor zowel spelers als toehoorders.
Wil je donderdag 20 april meedoen? Stuur me een mail en laat even weten of je wilt voorspelen.
Je ontvangt een dag van te voren de Zoom-inloggegevens en betaallink.

NOTE: bij Gitaar voor Mekaar op WOENSDAG(!) 17 mei is het podium speciaal voor gevorderde gitaristen!

< Vorige Terug naar agenda Volgende >
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren