januari 2022 20

Open gitaaravond via Zoom

Gitaar voor Mekaar is de ongedwongen online gitaaravond die inspireert!

Hoe leuk is het om wat je ingestudeerd hebt, te laten horen aan anderen. Daarom organiseer ik elke derde donderdagavond van de maand Gitaar voor Mekaar, een gitaaravond via zoom voor gitaristen van alle niveaus. Het maakt niet uit of en waar je les hebt. Het is een ontmoetingsplaats voor enthousiaste gitaristen.

Voorspelen is geen verplichting, dus alleen luisteren kan ook. Actieve deelnemers krijgen ieder zes minuten podiumtijd. Als je wilt, krijg je van mij én toehoorders feedback. Uiteraard is dat altijd opbouwend. Naast het voorspelen besteed ik aandacht afwisselende elementen die belangrijk zijn in de muziek, zoals houding, techniek, tips bij podiumangst of we praten over bijvoorbeeld studeren.

Gitaar voor Mekaar begint om 20.00 uur en het duurt tot ongeveer 21.30 uur. Deelname voor zowel spelers als toehoorders bedraagt €5. Geef je je op voor alle gitaaravonden tot en met de zomervakantie, dan betaal je slechts €25. Stuur me een mail, WhatsApp of bel me op 06 22488503 om je op te geven. Je ontvangt een dag van te voren de Zoom-inloggegevens en betaallink.

Hulp nodig bij Zoom? Geen probleem, laat even weten. Ik help je graag!

 

Programma


 

< Vorige Terug naar agenda Volgende >
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren