online gitaarles

Online gitaarlessen 

Vanwege het coronavirus geeft Jacqueline Snel haar gitaarlessen voorlopig uitsluitend online. Dat de leerlingen niet meer over de vloer komen vindt ze jammer, maar wel mooi dat er juist in deze tijd muzikale meters gemaakt kunnen worden. De online lessen worden via Skype gegeven. Nog geen Skype op de computer? Jacqueline helpt je ermee! 
Ze krijgt leuke reacties naar aanleiding van de online-gitaarlessen. Zo was een moeder van een leerling met concentratieproblemen aanvankelijk sceptisch. De eerste skype-gitaarles aan haar zoon vloog voorbij én hij was van het begin tot eind bij de les!

Ook beginnen met gitaarles? Maak een afspraak voor een gratis proefles.

Gitaarlespraktijk in de Achterhoek

Vind je gitaar ook zo'n mooi instrument en lijkt het je geweldig erop te kunnen spelen? Jacqueline Snel is een gediplomeerd gitaardocente en  geeft haar passie met veel enthousiasme en geduld door. Iedereen, ongeacht leeftijd, kan bij Jacqueline terecht, of je nu met gitaarspelen wilt beginnen of het weer op wilt pakken. Kennis van het notenschrift is niet nodig. Afhankelijk van wat je doel is, kan dat aangeleerd worden. Jacqueline geeft les op klassiek gitaar (Spaanse gitaar) én de staalsnarige gitaar (Western gitaar). Vanaf 1992 is haar gitaarlespraktijk Snel op Gitaar gevestigd in Gaanderen (gemeente Doetinchem).

lespraktijk-aan-huis
 strippenkaart

Leskaarten vallen in de smaak

In september 2016 introduceerde Jacqueline Snel de gitaarlessenkaart. Dit strippenkaart-systeem spreekt velen aan. Met de lessenkaart kun je gitaarlessen afspreken wanneer het jezelf goed uitkomt, flexibele lestijden dus.
Geen wekelijkse verplichting, maar lessen wanneer je eraan toe bent, wanneer je concrete vragen hebt of nieuwe input wilt. Er zijn 5-, 10- en 20 lessenkaarten verkrijgbaar. De kaarten zijn 13 maanden geldig vanaf de eerste lesdatum.
Wekelijkse lessen zijn nog altijd mogelijk in Jacqueline's gitaarlespraktijk. Voor jongeren tot 13 jaar en starters blijft dit zelfs het advies.
Maak een afspraak voor een gratis proefles.

Les op maat

Kinderen, jeugd en volwassenen geeft gitaardocente Jacqueline Snel les op maat. Dat betekent dat ze afstemt op het talent en de wensen van elke leerling afzonderlijk. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om je uitsluitend met akkoorden bezig te houden. Jacqueline geeft op alle niveaus coachend les. Ze haalt hierbij het beste bij elke leerling naar boven. Daarbij gaat ze steeds doelgericht te werk, of het nu gaat om het begeleiden van popliedjes of het onder de knie krijgen van bijvoorbeeld de tremolotechniek.
Wil je kijken of het klikt? Maak een afspraak voor een gratis proefles.

les-op-maat
review

Review

"Onze zoon heeft nu bijna 2 jaar gitaarles van Jacqueline en heeft in die tijd ontzettend veel geleerd! Naast het werken uit het lesboek staat Jacqueline ook stil bij de muziekwensen/-stijlen van de kinderen zelf (hedendaagse muziek).
Casper vindt het geweldig dat hij zelf zijn muziekvoorkeur aan mag geven.
Hier wordt tijdens de les ook aandacht aan besteed. Dit leidt tot mooie resultaten, die jaarlijks zijn te beluisteren op het leerlingenconcert.
We zijn echt supertevreden!"
Fam. Scheuter - Sinderen

Aandachtspunten

Belangrijke aandachtspunten tijdens Jacqueline’s gitaarlessen zijn: speelplezier, ritme, techniek, samenspel, muziektheorie, het ontwikkelen van een muzikale gehoor en de manier van oefenen thuis.

aandachtspunten
leerlingenconcerten

Leerlingenconcerten

Jaarlijks organiseert Jacqueline een leerlingenconcert. Afgelopen jaar vond dat plaats in de Gesinkschure bij het monumentale Hofshuus in Varsseveld. Het is mooi om naar zo’n concert toe te werken. Voor de leerlingen is het bovendien een leuke gelegenheid om podiumervaring op te doen. Het is een bijzondere ervaring om voor familie en bekenden op te treden. Deelname aan de leerlingenconcerten is niet verplicht. 

Ook zin in gitaarles? Maak een afspraak voor een gratis proefles.

Muzikale omlijsting

Muzikale omlijsting

Luistermuziek

Concerten

Concerten

Concerten

Achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek

Sfeermuziek

Gitaarlessen

Gitaarlessen

Gitaarlessen
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren