Bij zowel trouwerijen als uitvaarten geeft livemuziek een extra dimensie. Voor iedere gelegenheid kiest gitariste en zangeres Jacqueline Snel zorgvuldig passende muziek, indien gewenst uiteraard in overleg. Haar professionele performance schept een intimiteit en zorgt voor een intense beleving van gevoelens van geluk en/of verdriet.

Trouwmuziek

muziek bij trouwceremonie


Ontroerend

Live muziek ontroert en maakt een trouwceremonie persoonlijk en uniek. Iedereen herinnert zich de traan van Koningin Maxima tijdens de huwelijksvoltrekking. Carel Kraayenhof ontroerde haar met de tango Adiós Nonino, die herinneringen aan haar vaderland opriep.

Koningin Maxima ontroerd


Trouwceremonies en huwelijksinzegeningen

Kies ook voor passende livemuziek op jullie trouwdag. Hoe mooi is het als je als bruidspaar de trouwlocatie binnenkomt terwijl er livemuziek klinkt. Alle ogen zijn meteen op jullie gericht. Tijdens de huwelijksvoltrekking kan ik rustige achtergrondmuziek verzorgen, waardoor dat bijzonder moment extra intens wordt. Muziek bij het tekenen van de trouwakte houdt de sfeer vast. Natuurlijk mag livemuziek niet ontbreken bij het verlaten van de trouwgelegenheid. Jullie als bruidspaar én jullie gasten worden op stijlvolle en feestelijke manier uitgeleide gedaan.

Maak van jullie huwelijksvoltrekking een onvergetelijk herinnering. Ik zorg met mijn muziek graag voor hét gouden randje!
 

livemuziek bij trouwceremonie

Reactie bruidspaar

"Wij hebben Jacqueline gevraagd om onze huwelijksvoltrekking muzikaal te begeleiden. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Het gitaarspel en de zang van Jacqueline droegen bij aan een perfect moment in ons leven. Wij zijn haar erg dankbaar voor de inzet, betrokkenheid en gepaste afstand die zij in het hele traject toonde. Als kers op de taart werd ik, de bruidegom, getrakteerd op een samenspel van Jacqueline én de bruid op haar dwarsfluit."

Geert & Janneke

 

Repertoire

Mijn repertoire bestaat uit overwegend rustige, Engelse en Nederlandse liedjes en uit gitaarmuziek in verschillende stijlen. Voorbeelden trouwmuziek:

• Perhaps love - John Denver liedtekst

• Hallelujah – Leonard Cohen liedtekst

• To know him, is to love him - Amy Winehouse liedtekst

• Iers Bruidslied – instrumentaal

• Romance d'Amour - instrumentaal

 

Contact

Willen jullie mijn muziek op jullie trouwdag? Laat het jullie weddingplanner weten of neem rechtstreeks contact met me op en bel 06-22488503. 
Liever contact per mail? Vul dan het contactformulier in. Ik reageer, hoe kan het ook anders, SNEL!

Live muziek zegt zoveel meerUitvaartmuziek

muziek is onmisbaar bij uitvaarten

Muziek is onmisbaar

Muziek is altijd een essentieel onderdeel van iedere uitvaart. Het vult het gesproken woord perfect aan en geeft ruimte voor bezinning. Mijn slogan 'Livemuziek zegt zoveel meer' geldt ook hier. Het is zoveel natuurlijker én persoonlijker dan het afspelen van tracks of mp3. Of de afscheidsbijeenkomst nu in de aula van een crematorium, in een kerk of elders plaats vindt, ik geef graag die speciale, persoonlijke touch met mijn muziek.

Kwaliteit

De muzikale omlijsting van begrafenissen en crematies vraagt om vakmanschap. Met mijn ingetogen aanwezigheid in combinatie met zorgvuldig gekozen muziek, draag ik graag bij aan een onvergetelijk afscheid van de overledene.

afscheidsmuziek

Repertoire

Naast klassiek gitaarmuziek bestaat mijn repertoire bestaat uit overwegend rustige, Engelse en Nederlandse ballads. Een greep uit het repertoire voor uitvaarten:

 • Mag ik dan bij jou – Claudia de Breij liedtekst

 • De gestorvene - Trijntje Oosterhuis (tekst Ida Gerhardt) liedtekst

 • Vanaf vandaag – Rob de Nijs liedtekst

 • Dat ik je mis – Maaike Ouboter liedtekst

 • Let us say goodbye - Hans Plug liedtekst

 • Until it's time for you to go - Neil Diamond liedtekst

 • If I could be where you are - Enya liedtekst

 • Tears in Heaven - Eric Clapton - instrumentaal

 • Fly me to the moon - Frank Sinatra - instrumentaal

 • Recuerdos de la Alhambra - Francisco Tárrega - instrumentaal

 • Here comes the sun - The Beatles - instrumentaal

 • Romance d’Amour - instrumentaal

Contact

Overweegt u live muziek bij een uitvaart? Laat de uitvaartondernemer contact met me opnemen of bel me rechtstreeks op 06-22488503. 
Liever contact per mail? Vul dan het contactformulier in. Ik reageer, hoe kan het ook anders, SNEL!

Live muziek zegt zoveel meer

 

Muziek bij herdenkingsbijeenkomsten

Muziek bij herdenkingsdiensten

Herinneringsbijeenkomsten

Jaarlijks worden er herinneringsbijeenkomsten en herdenkingsvieringen georganiseerd door kerken, crematoria en uitvaartondernemers. Nabestaanden krijgen de gelegenheid nogmaals stil te staan bij het verlies en gemis van hun dierbaren. Samen herdenken kan zoveel troost geven. Naast het luisteren naar gedichten en live-muziek, zijn er momenten van stilte, worden er kaarsjes aangestoken, namen van de overledenen voorgelezen en vaak is er ook gelegenheid om herinneringen te delen. 

Door het coronavirus mogen er momenteel slechts enkele naasten aanwezig zijn bij een uitvaart. Afscheid nemen is er veelal niet bij. Zodra de beperkende maatregelen achter de rug zijn, kunnen de overledenen alsnog gezamenlijk herdacht worden in een herinneringsbijeenkomst of herdenkingsviering. Met de muzikale invulling help ik graag om postuum de laatste eer te bewijzen aan uw dierbaren.

Contact

Wilt u livemuziek bij een herdenkingsbijeenkomst? Neem rechtsreeks contact met op met Jacqueline Snel en bel 06-22488503. 
Liever contact per mail? Vul dan het contactformulier in. Ze reageert uiteraard SNEL, kan niet anders met zo'n naam!

Live muziek zegt zoveel meer

Muzikale omlijsting

Muzikale omlijsting

Luistermuziek

Concerten

Concerten

Concerten

Achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek

Gitaarlessen

Gitaarlessen

Gitaarlessen
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren