Bij zowel trouwerijen als uitvaarten geeft livemuziek een extra dimensie. Voor iedere gelegenheid kiest gitariste en zangeres Jacqueline Snel zorgvuldig passende muziek, indien gewenst uiteraard in overleg. Haar professionele performance schept een intimiteit en zorgt voor een intense beleving van gevoelens van geluk en/of verdriet.

Trouwmuziek

muziek bij trouwceremonie


Ontroerend

Live muziek ontroert en maakt een trouwceremonie persoonlijk en uniek. Iedereen herinnert zich de traan van Koningin Maxima tijdens de huwelijksvoltrekking. Carel Kraayenhof ontroerde haar met de tango Adiós Nonino, die herinneringen aan haar vaderland opriep.

Koningin Maxima ontroerd


Trouwceremonies en huwelijksinzegeningen

Kies ook voor passende livemuziek op jullie trouwdag. Hoe mooi is het als je als bruidspaar de trouwlocatie binnenkomt terwijl er livemuziek klinkt. Alle ogen zijn meteen op jullie gericht. Tijdens de huwelijksvoltrekking kan ik rustige achtergrondmuziek verzorgen, waardoor dat bijzonder moment extra intens wordt. Muziek bij het tekenen van de trouwakte houdt de sfeer vast. Natuurlijk mag livemuziek niet ontbreken bij het verlaten van de trouwgelegenheid. Jullie als bruidspaar én jullie gasten worden op stijlvolle en feestelijke manier uitgeleide gedaan.

Maak van jullie huwelijksvoltrekking een onvergetelijk herinnering. Ik zorg met mijn muziek graag voor hét gouden randje!
 

livemuziek bij trouwceremonie

Reactie bruidspaar

"Wij hebben Jacqueline gevraagd om onze huwelijksvoltrekking muzikaal te begeleiden. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Het gitaarspel en de zang van Jacqueline droegen bij aan een perfect moment in ons leven. Wij zijn haar erg dankbaar voor de inzet, betrokkenheid en gepaste afstand die zij in het hele traject toonde. Als kers op de taart werd ik, de bruidegom, getrakteerd op een samenspel van Jacqueline én de bruid op haar dwarsfluit."

Geert & Janneke

 

Repertoire

Mijn repertoire bestaat uit overwegend rustige, Engelse en Nederlandse liedjes en uit gitaarmuziek in verschillende stijlen. Voorbeelden trouwmuziek:

• Perhaps love - John Denver liedtekst

• Hallelujah – Leonard Cohen liedtekst

• To know him, is to love him - Amy Winehouse liedtekst

• Iers Bruidslied – instrumentaal

• Romance d'Amour - instrumentaal

 

Contact

Willen jullie mijn muziek op jullie trouwdag? Laat het jullie weddingplanner weten of neem rechtstreeks contact met me op en bel 06-22488503. 
Liever contact per mail? Vul dan het contactformulier in. Ik reageer, hoe kan het ook anders, SNEL!

Live muziek zegt zoveel meerUitvaartmuziek

muziek is onmisbaar bij uitvaarten

Muziek is onmisbaar

Muziek is altijd een essentieel onderdeel van iedere uitvaart. Het vult het gesproken woord perfect aan en geeft ruimte voor bezinning. Mijn slogan 'Livemuziek zegt zoveel meer' geldt ook hier. Het is zoveel natuurlijker én persoonlijker dan het afspelen van tracks of mp3. Of de afscheidsbijeenkomst nu in de aula van een crematorium, in een kerk of elders plaats vindt, ik geef graag die speciale, persoonlijke touch met mijn muziek.

Kwaliteit

De muzikale omlijsting van begrafenissen en crematies vraagt om vakmanschap. Met mijn ingetogen aanwezigheid in combinatie met zorgvuldig gekozen muziek, draag ik graag bij aan een onvergetelijk afscheid van de overledene.

afscheidsmuziek

Repertoire

Naast klassiek gitaarmuziek bestaat mijn repertoire bestaat uit overwegend rustige, Engelse en Nederlandse ballads. Een greep uit het repertoire voor uitvaarten:

 • Mag ik dan bij jou – Claudia de Breij liedtekst

 • De gestorvene - Trijntje Oosterhuis (tekst Ida Gerhardt) liedtekst

 • Vanaf vandaag – Rob de Nijs liedtekst

 • Dat ik je mis – Maaike Ouboter liedtekst

 • Let us say goodbye - Hans Plug liedtekst

 • Until it's time for you to go - Neil Diamond liedtekst

 • If I could be where you are - Enya liedtekst

 • Tears in Heaven - Eric Clapton - instrumentaal

 • Fly me to the moon - Frank Sinatra - instrumentaal

 • Recuerdos de la Alhambra - Francisco Tárrega - instrumentaal

 • Here comes the sun - The Beatles - instrumentaal

 • Romance d’Amour - instrumentaal

Contact

Overweegt u live muziek bij een uitvaart? Laat de uitvaartondernemer contact met me opnemen of bel me rechtstreeks op 06-22488503. 
Liever contact per mail? Vul dan het contactformulier in. Ik reageer, hoe kan het ook anders, SNEL!

Live muziek zegt zoveel meer

 

Muziek bij herdenkingsbijeenkomsten

Muziek bij herdenkingsdiensten

Herinneringsbijeenkomsten

Jaarlijks worden er herinneringsbijeenkomsten en herdenkingsvieringen georganiseerd door kerken, crematoria en uitvaartondernemers. Nabestaanden krijgen de gelegenheid nogmaals stil te staan bij het verlies en gemis van hun dierbaren. Samen herdenken kan zoveel troost geven. Naast het luisteren naar gedichten en live-muziek, zijn er momenten van stilte, worden er kaarsjes aangestoken, namen van de overledenen voorgelezen en vaak is er ook gelegenheid om herinneringen te delen. 

Door het coronavirus mogen er momenteel slechts enkele naasten aanwezig zijn bij een uitvaart. Afscheid nemen is er veelal niet bij. Zodra de beperkende maatregelen achter de rug zijn, kunnen de overledenen alsnog gezamenlijk herdacht worden in een herinneringsbijeenkomst of herdenkingsviering. Met de muzikale invulling help ik graag om postuum de laatste eer te bewijzen aan uw dierbaren.

Contact

Wilt u livemuziek bij een herdenkingsbijeenkomst? Neem rechtsreeks contact met op met Jacqueline Snel en bel 06-22488503. 
Liever contact per mail? Vul dan het contactformulier in. Ze reageert uiteraard SNEL, kan niet anders met zo'n naam!

Live muziek zegt zoveel meer

Fluit-gitaar Duo Chapeau!

Duo Chapeau in concert

Samen met fluitiste Pauline Lotichius vorm ik sinds 2017 het fluit-gitaar Duo Chapeau!. We geven regelmatig concerten. Ook luisteren we zakelijke bijeenkomsten als symposia op met intermezzi variërend van een kwartier tot een uur. Ons repertoire is in de loop der jaren flink uitgebreid. Pauline en ik spelen barokmuziek van onder andere Bach en Händel, ritmische Zuid-Amerikaanse muziek waaronder de bekende tango's van Astor Piazzolla, maar ook bekende klassiekers als Pavane Pour Une Infante Défunte van Maurice Ravel. 

Bekijk én beluister Duo Chapeau! op Youtube om een indruk te krijgen:
A Flor Amorosa - Joaquin Callado
Candombas de los Buenos Tiempos - Maximo Diego Pujol
Bachianas Brasileiras - Heitor Villa-Lobos

Pauline Lotichius studeerde aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Op 22 jarige leeftijd werd ze eerste fluitist van het Amsterdams Philharmonisch Orkest. 

 

Duo DoubleG

Duo DoubleG

Voor een aanvullend optreden als afsluiting van een ukelele-workshop in maart 2019, zocht Harald Boxtart een begeleidend gitarist en kwam bij mij uit. Ons mini-concert werd enthousiast ontvangen. Zowel Harald als ik zaten vol muzikale ideeën, waarop we besloten om onder de naam Duo DoubleG concerten te gaan geven. Variatie en kwaliteit is waar we voor gaan. We maken gebruik van een uitgebreid instrumentarium: diverse ukeleles, gitaren, mondharmonica's én zang. Harald bewerkt bekende klassieke werken voor ukelele en gitaar en geeft daar een eigen draai aan, vaak met een knipoog. Popnummers als To Make You Feel My Love van Adèle hebben we helemaal uitgewerkt. Zo klinkt popmuziek bij DoubleG meer klassiek en klassieke muziek meer poppy.

 

Muzikale omlijsting

Muzikale omlijsting

Luistermuziek

Achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek

Gitaarlessen

Gitaarlessen

Gitaarlessen
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren