Fluit-gitaar Duo Chapeau!

Duo Chapeau in concert

Samen met fluitiste Pauline Lotichius vorm ik sinds 2017 het fluit-gitaar Duo Chapeau!. We geven regelmatig concerten. Ook luisteren we zakelijke bijeenkomsten als symposia op met intermezzi variërend van een kwartier tot een uur. Ons repertoire is in de loop der jaren flink uitgebreid. Pauline en ik spelen barokmuziek van onder andere Bach en Händel, ritmische Zuid-Amerikaanse muziek waaronder de bekende tango's van Astor Piazzolla, maar ook bekende klassiekers als Pavane Pour Une Infante Défunte van Maurice Ravel. 

Bekijk én beluister Duo Chapeau! op Youtube om een indruk te krijgen:
A Flor Amorosa - Joaquin Callado
Candombas de los Buenos Tiempos - Maximo Diego Pujol
Bachianas Brasileiras - Heitor Villa-Lobos

Pauline Lotichius studeerde aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Op 22 jarige leeftijd werd ze eerste fluitist van het Amsterdams Philharmonisch Orkest. 

 

Duo DoubleG

Duo DoubleG

Voor een aanvullend optreden als afsluiting van een ukelele-workshop in maart 2019, zocht Harald Boxtart een begeleidend gitarist en kwam bij mij uit. Ons mini-concert werd enthousiast ontvangen. Zowel Harald als ik zaten vol muzikale ideeën, waarop we besloten om onder de naam Duo DoubleG concerten te gaan geven. Variatie en kwaliteit is waar we voor gaan. We maken gebruik van een uitgebreid instrumentarium: diverse ukeleles, gitaren, mondharmonica's én zang. Harald bewerkt bekende klassieke werken voor ukelele en gitaar en geeft daar een eigen draai aan, vaak met een knipoog. Popnummers als To Make You Feel My Love van Adèle hebben we helemaal uitgewerkt. Zo klinkt popmuziek bij DoubleG meer klassiek en klassieke muziek meer poppy.

 

Muzikale omlijsting

Muzikale omlijsting

Luistermuziek

Concerten

Concerten

Concerten

Achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek

Gitaarlessen

Gitaarlessen

Gitaarlessen
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren