Recitals Intermezzo Huiskamerconcerten Ten Brinke & SnelConcertCadeau

concerten


Jacqueline Snel verzorgt zowel solo-optredens als concerten met sopraan Irma ten Brinke. In beide gevallen wordt de luisteraar verrast door vakmanschap, waardoor de prachtige harmonie van instrument en stem tot in de finesses klinkt. Dit zorgt ervoor dat u tijdens een optreden een muzikale droomwereld binnengaat, een wereld waarin u volop geniet.

Het honorarium is afhankelijk van de lengte en de samenstelling van het programma.
Reiskosten binnen een straal van 20 kilometer en gebruik van apparatuur worden niet berekend.

Recitals

Bij solo-optredens zingt Jacqueline Snel luisterliedjes en begeleidt zichzelf op staalsnarig gitaar. Ze zingt overwegend rustige, Nederlandse en Engelse ballads. Naast nummers van Enya, zingt Jacqueline songs van onder andere Neil Diamond, Rob de Nijs, Buffy Sainte-Marie en Hans Plug. De afwisseling met alleen instrumentale muziek op zowel de klassieke als de staalsnarige gitaar, maakt het luisterprogramma kleurrijk en verrassend.

recital
intermezzo

Intermezzo

Kleinschalige concerten en intermezzi zijn bijzonder geschikt als opening van bedrijfs- en familiefeesten. Het is ook een mooie afwisseling bij koorconcerten, presentaties en lezingen. Jacqueline Snel speelt hierbij in op uw muzikale wensen bij het samenstellen van het programma.

Fluit-gitaar Duo Chapeau!

Fluitiste Pauline Lotichius en gitariste Jacqueline Snel vormen samen het enthousiaste Duo Chapeau! In 2017 benaderde de bekende Achterhoeker Hans Keuper (Boh Foi Toch) beiden afzonderlijk om samen klassieke concerten te verzorgen bij het Achterhoek Spektakel. Het bleek een geslaagde match. Pauline & Jacqueline hebben inmiddels een uitgebreid repertoire opgebouwd. Ze spelen barokmuziek van onder andere Bach en Händel, bekende klassiekers en ritmische Zuid-Amerikaanse muziek van onder andere Maximo Diego Pujol en Astor Piazzolla. Duo Chapeau! treedt regelmatig op. Om een een indruk te krijgen, bekijk en beluister hen op Youtube.

Pauline Lotichius studeerde fluit aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Op 22 jarige leeftijd werd ze eerste fluitist van het Amsterdams Philharmonisch Orkest. 

Duo Chapeau!
 
 
 
ten-brinke-en-snel

Ten Brinke & Snel

Sinds 2010 werkt Jacqueline samen met de sopraan Irma ten Brinke uit Westendorp.  Irma ten Brinke studeerde, na haar doctoraalexamen muziekwetenschappen, zang in Utrecht en Rotterdam. Ze is thuis in verschillende klassieke muziekstijlen. Met haar flexibele stem bestrijkt ze een uiteenlopend gebied van lyrisch tot licht-dramatisch. Inmiddels hebben Ten Brinke & Snel een uitgebreid repertoire opgebouwd. Dit bestaat uit muziek van componisten als Dowland, Garcia-Lorca, Schubert, Castelnuovo-Tedesco, Sor en Walton. In juli 2012 namen ze de cd 'Stilleven' op. Deze cd, met uitsluitend composities van de Noordwijkse componist Hans Plug, werd in 2013 uitgebracht. Naast optredens over diverse onderwerpen, geven Ten Brinke & Snel concerten rond een thema, bijvoorbeeld over de liefde. Koffie- en lunchconcerten lenen zich uitstekend voor beide type concerten. Daarnaast verzorgen Ten Brinke & Snel kerstconcerten.

Huiskamerconcerten

Uitgaan zonder de deur uit te gaan? Dat kan met een concert in uw eigen huiskamer. U kunt er familie en vrienden mee verrassen. Bij een huiskamerconcert is er direct contact tussen de muzikant en de toehoorders. Dit schept een knusse, intieme sfeer, waarbij er ongedwongen en intens genoten kan worden van de muziek. Het leuke van een huiskamerconcert is ook dat er uitleg kan worden gegeven. In onderling overleg wordt het programma samengesteld.

huiskamerconcerten
concert-cadeau

Concert Cadeau

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Geef een recital of een (huiskamer)concert cadeau. Hiermee kunt u iedereen die iets te vieren heeft blij maken. Laat u de invulling van dit muzikale cadeau liever aan de ontvanger? Jacqueline Snel heeft een speciale MuzieKadoBon om te overhandigen. Wellicht kunt u dan zelf ook van het cadeau komen genieten. Bel Jacqueline op 06 22488503 of stuur haar een mail en vraag naar de mogelijkheden.

Luistermuziek

Luistermuziek

Luistermuziek

Concerten

Concerten

Concerten

Sfeermuziek

Sfeermuziek

Sfeermuziek

Gitaarlessen

Gitaarlessen

Gitaarlessen