Binnenkort iets te organiseren? Met mijn live-achtergrondmuziek zorg ik graag voor het gouden randje aan jouw event! Achtergrondmuziek is bij mij ook écht achtergrondmuziek: aanwezig, maar gasten kunnen normaal een gesprek met elkaar voeren.

Met live achtergrondmuziek creëer je een ongedwongen en ontspannen sfeer. Je gasten voelen zich op hun gemak en dat is toch wat je als organisator wil! Een ander pluspunt als ik de achtergrondmuziek verzorg is, dat gasten die even geen gesprekspartner hebben, naar mijn presentatie kunnen kijken én luisteren. Zij staan er dan niet verloren bij. Live achtergrondmuziek is een meerwaarde voor zowel grote als kleine evenementen.

Tenzij apparatuur al aanwezig is, neem ik mijn eigen geluidsinstallatie mee. In overleg met de organisator of ceremoniemeester bepaal ik het volume.

Muzikale omlijsting 

Het geeft veel voldoening om achtergrondmuziek te maken bij recepties en andere speciale gelegenheden als diners, symposia, presentaties, bedrijfsopeningen, borrels, trouwceremonies en bedrijfsfeesten. Muziek is zó belangrijk om een goede sfeer neer te zetten!

achtergrondmuziek bij borrel
muzikaal welkom

Muzikaal welkom

Hoe mooi is het om bij binnenkomst van een open dag, informatiebijeenkomst of feest toegezongen te worden? Met een muzikaal welkom geef je aan dat je als organisator echt aan alles gedacht hebt. De gasten/bezoekers ervaren de goede stemming en voelen zich meteen thuis. 

Duurzaamheid

Klimaatverandering, maatschappelijk verantwoord ondernemen en circulaire economie zijn onderwerpen die me bezig houden. Als bijdrage om de aarde leefbaar te houden heb ik in 2019 besloten mijn totale CO2-uitstoot te compenseren. Sindsdien ben ik aangesloten bij het unFootprint-platform en werk ik 100% CO2-neutraal. Om mijn autoritten en energieverbruik te compenseren zijn er ruim tweehonderd bomen geplant. Daarnaast plant ik voor ieder optreden tien bomen extra. Zo maak ik op een verantwoorde manier groene muziek.

Contact

Op zoek naar rustige achtergrondmuziek voor jouw event? Stuur me een mail voor meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook: 06-22488503.

 

Live muziek zegt zoveel meer

Muzikale omlijsting

Muzikale omlijsting

Luistermuziek

Achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek

Gitaarlessen

Gitaarlessen

Gitaarlessen
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren