Binnenkort iets te organiseren? Met mijn live-achtergrondmuziek zorg ik graag voor het gouden randje! Achtergrondmuziek is bij mij ook écht achtergrondmuziek: aanwezig, maar gasten kunnen normaal een gesprek met elkaar voeren.

Live achtergrondmuziek is een garantie voor een ongedwongen en ontspannen sfeer bij bijvoorbeeld recepties. Je creëert een ambiance waarbij gasten zich op hun gemak voelen. En dat is toch wat je als organisator wil! Een ander pluspunt van live achtergrondmuziek is, dat gasten die even geen gesprekspartner (willen) hebben, naar de muziek kunnen luisteren. Zij staan er dan niet verloren bij. Live achtergrondmuziek is een meerwaarde voor zowel grote als kleine evenementen.

Ik beschik over een eigen geluidsinstallatie. In overleg met de organisator of ceremoniemeester wordt het volume bepaald.

Muzikale omlijsting 

Het geeft veel voldoening om achtergrondmuziek te maken bij recepties en andere speciale gelegenheden als diners, symposia, presentaties, bedrijfsopeningen, borrels, trouwceremonies en bedrijfsfeesten. Muziek is zó belangrijk om een goede sfeer neer te zetten!

achtergrondmuziek bij borrel
muzikaal welkom

Muzikaal welkom

Hoe mooi is het om bij binnenkomst van een open dag, informatiebijeenkomst of feest toegezongen te worden? Met een muzikaal welkom geef je aan dat je als organisator echt aan alles gedacht hebt. De gasten/bezoekers ervaren de goede stemming en voelen zich meteen thuis.

Contact

Op zoek naar rustige achtergrondmuziek voor jouw event? Neem contact op met Jacqueline Snel voor meer informatie. Bellen kan natuurlijk ook: 06-22488503.

Live muziek zegt zoveel meer

Muzikale omlijsting

Muzikale omlijsting

Luistermuziek

Concerten

Concerten

Concerten

Achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek

Gitaarlessen

Gitaarlessen

Gitaarlessen
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren