Trouwmuziek Uitvaartmuziek Herdenkingsdiensten

Bij speciale gelegenheden geeft live gitaarspel en zang van Jacqueline Snel een extra dimensie. De live muziek, met zorg gekozen en professioneel uitgevoerd, brengt intimiteit en zorgt ervoor dat gevoelens van geluk en/of verdriet intens kunnen worden beleefd.

Trouwmuziek

Jacqueline Snel Trouwmuziek

Reactie bruidspaar

Wij hebben Jacqueline gevraagd om onze huwelijksvoltrekking muzikaal te begeleiden. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Het gitaarspel en de zang van Jacqueline droegen bij aan een perfect moment in ons leven. Wij zijn haar erg dankbaar voor de inzet, betrokkenheid en gepaste afstand die zij in het hele traject toonde. Als kers op de taart werd ik, de bruidegom, getrakteerd op een samenspel van Jacqueline én de bruid op haar dwarsfluit.

Geert & Janneke

traan-maxima

Ontroerend

Niemand vergeet meer de tranen van Maxima, toen ze de Tango Adiós Nonino hoorde op haar huwelijksdag. Carel Kraayenhof ontroerde haar met zijn bandoneonspel. Hij speelde het nummer dat zoveel herinneringen aan haar vaderland opriep.

Burgerlijk huwelijk

Wilt u ook graag passende live muziek op uw huwelijksdag?
Tijdens het binnengaan in de trouwzaal? Dan zijn meteen alle ogen op u gevestigd.
Bij het tekenen van de trouwakte? Dat brengt ontspanning en houdt de sfeer vast.
Tijdens de huwelijksvoltrekking? De ingetogen live muziek creëert op dat moment een intens intiem moment.
Of bij het verlaten van de trouwlocatie? U en uw gasten worden dan op een stijlvolle en feestelijke manier uitgeleide gedaan. Wilt u van uw huwelijksdag een droomdag maken? Jacqueline Snel kan daaraan bijdragen.

burgerlijk huwelijk
Huwelijksinzegening

Huwelijksinzegening

Live muziek ontroert en maakt een trouwceremonie persoonlijk en uniek. Meestal duurt een kerkelijke inzegening langer dan een burgerlijke. Hierdoor zijn er in de kerk meer muziekmomenten mogelijk.

 

Repertoire

Het repertoire bestaat voornamelijk uit rustige liedjes in het Engels en het Nederlands en uit gitaarmuziek in diverse genres. Voorbeelden trouwmuziek:

• Perhaps love - John Denver liedtekst

• Hallelujah – Leonard Cohen liedtekst

• To know him, is to love him - Amy Winehouse liedtekst

• Iers Bruidslied – instrumentaal

• Romance d'Amour - instrumentaal

 
 

Tarief

Live muziek duur? Niet bij Jacqueline Snel! 
Neem voor informatie over de tarieven rechtstreeks contact op met Jacqueline via 06-22488503 of vul het contactformulier in. Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u haar reactie.

 

Live muziek zegt zoveel meer

Uitvaartmuziek

muziek is onmisbaar

Muziek is onmisbaar

Bij een uitvaartdienst is muziek niet weg te denken. Melodieën en luisterliedjes vullen het gesproken woord niet alleen aan, ze brengen de aanwezigen ook dichter bij de overledene. Want de muziek, die in overleg wordt gekozen, past bij de overledene en maakt de herinnering aan hem of haar intens voelbaar.

Live muziek zegt zoveel meer, want door haar spel en aanwezigheid vormt Jacqueline Snel de schakel tussen de overledene en de aanwezigen. Daarom wordt live muziek steeds vaker verkozen boven cd’s of mp3. Jacqueline geeft die speciale, persoonlijke touch.

 

Repertoire

Het repertoire bestaat voornamelijk uit rustige liedjes in het Engels en het Nederlands en uit gitaarmuziek in diverse genres. Een greep uit het repertoire voor uitvaarten:

 • Mag ik dan bij jou – Claudia de Breij liedtekst

 • De gestorvene - Trijntje Oosterhuis (tekst Ida Gerhardt) liedtekst

 • Vanaf vandaag – Rob de Nijs liedtekst

 • Dat ik je mis – Maaike Ouboter liedtekst

 • Let us say goodbye - Hans Plug liedtekst

 • Until it's time for you to go - Neil Diamond liedtekst

 • If I could be where you are - Enya liedtekst

 • Tears in Heaven - Eric Clapton - instrumentaal

 • Fly me to the moon - Frank Sinatra - instrumentaal

 • Recuerdos de la Alhambra - Francisco Tárrega - instrumentaal

 • Here comes the sun - The Beatles - instrumentaal

 • Romance d’Amour - instrumentaal

 

Kwaliteit

De muzikale omlijsting van begrafenissen en crematies vraagt vakmanschap. Jacqueline’s ingetogen aanwezigheid in combinatie met de zorgvuldig gekozen muziek, het gepassioneerde gitaarspel en de mooie zang draagt bij aan een waardig afscheid van de overledene.

kwaliteit

Tarief

Live muziek bij een uitvaart onbetaalbaar? Niet bij Jacqueline Snel! Haar tarieven zullen geen belemmering zijn.
Neem voor informatie over de tarieven rechtstreeks contact op met Jacqueline via 06-22488503 of vul het contactformulier in. Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u haar reactie.

Live muziek zegt zoveel meer

Muziek bij herdenkingsbijeenkomsten

Muziek bij herdenkingsdiensten

Herinneringen ophalen

Jaarlijks worden er regelmatig herdenkingsdiensten en herinneringsbijeenkomsten georganiseerd door verschillende instanties. Nabestaanden wordt de gelegenheid geboden stil te staan bij het verlies en gemis van hun dierbaren. Samen herdenken kan veel troost geven. Naast het luisteren naar gedichten en live muziek, zijn er momenten van stilte, worden er kaarsjes aangestoken, namen van de overledenen voorgelezen en vaak is er ook gelegenheid om herinneringen te delen. 

Professional

Gitariste Jacqueline Snel is een professional. Haar stem is in harmonie met haar gitaarspel. Spel en stem creëren momenten van rust en bezinning. Momenten waarin precies die sfeer wordt opgeroepen die past bij die unieke herinneringsbijeenkomst. Graag denkt Jacqueline mee over de muzikale invulling, met name als er een speciaal thema centraal staat. 

Tarief

Neem voor informatie over de tarieven rechtstreeks contact op met Jacqueline via 06-22488503 of vul het contactformulier in. Uiterlijk binnen 24 uur ontvangt u haar reactie.

Live muziek zegt zoveel meer

Muzikale omlijsting

Muzikale omlijsting

Luistermuziek

Concerten

Concerten

Concerten

Achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek

Sfeermuziek

Gitaarlessen

Gitaarlessen

Gitaarlessen
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren