Recitals Intermezzo Huiskamerconcerten Ten Brinke & SnelConcertCadeau

 Jacqueline Snel verzorgt zowel solo-optredens als concerten met fluit-gitaarduo Chapeau!, Duo Double G én met sopraan Irma ten Brinke. In alle gevallen wordt de luisteraar verrast door vakmanschap, waardoor de prachtige harmonie van de instrumenten tot in de finesses klinkt. Dit zorgt ervoor dat u tijdens een optreden een muzikale droomwereld binnengaat, een wereld waarin u volop geniet.

Recitals

Bij solo-optredens zingt Jacqueline Snel luisterliedjes en begeleidt zichzelf op staalsnarig gitaar. Jacqueline zingt overwegend rustige, Nederlandse en Engelse ballads. Naast nummers van Enya, zingt Jacqueline songs van onder andere Neil Diamond, Rob de Nijs, Buffy Sainte-Marie en Hans Plug. De afwisseling met puur instrumentale muziek op zowel de klassieke als de staalsnarige gitaar, maakt het luisterprogramma kleurrijk en verrassend.

recital
intermezzo

Intermezzo

Kleinschalige concerten en intermezzi zijn bijzonder geschikt als opening van bedrijfs- en familiefeesten. Het is ook een mooie afwisseling bij koorconcerten, presentaties en lezingen. Jacqueline Snel speelt hierbij in op uw muzikale wensen bij het samenstellen van het programma.

Duo Double G

Harald Boxtart en Jacqueline Snel gaven in maart van dit jaar een mini-recital tijdens de gitaardocentendag van EGTA-Nederland. Het ukelele-gitaaroptreden werd enthousiast ontvangen, waarop Harald en Jacqueline besloten om onder de naam Duo Double G concerten te gaan geven. Duo Double G staat voor variatie en kwaliteit. Harald bespeelt naast gitaar diverse ukeleles. Jacqueline bespeelt zowel de klassieke-, als de staalsnarige gitaar én zingt. Alle ukelele-gitaararrangementen zijn gemaakt door Harald, die ook een zestal gitaarboeken uitbracht. 

Fluit-gitaar Duo Chapeau!

Duo Chapeau! bestaat uit fluitiste Pauline Lotichius en gitariste Jacqueline Snel. Sinds 2017 geven zij regelmatig concerten en intermezzi. Het repertoire is in de loop der jaren flink uitgebreid. Pauline en Jacqueline spelen barokmuziek van onder andere Bach en Händel, ritmische Zuid-Amerikaanse muziek waaronder de tango's van Astor Piazzolla, maar ook bekende klassiekers. 
Bekijk én beluister Duo Chapeau! op Youtube.

Pauline Lotichius studeerde aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Op 22 jarige leeftijd werd ze eerste fluitist van het Amsterdams Philharmonisch Orkest. 

 

Ten Brinke & Snel

Sinds 2010 werkt Jacqueline samen met de sopraan Irma ten Brinke uit Westendorp. Irma bestrijkt met haar flexibele stem een uiteenlopend gebied van lyrisch tot licht-dramatisch. In juli 2012 namen Ten Brinke & Snel de cd 'Stilleven' op. Deze cd, met uitsluitend composities van de Noordwijkse componist Hans Plug, werd in 2013 uitgebracht. Ten Brinke & Snel geven graag concerten rond een thema, bijvoorbeeld over de liefde. 

Huiskamerconcerten

Uitgaan zonder de deur uit te gaan? Dat kan met een concert in uw eigen huiskamer. U kunt er familie en vrienden mee verrassen. Bij een huiskamerconcert is er direct contact tussen de muzikant en de toehoorders. Dit schept een knusse, intieme sfeer, waarbij er ongedwongen en intens genoten kan worden van de muziek. Het leuke van een huiskamerconcert is ook dat er uitleg kan worden gegeven. In onderling overleg wordt het programma samengesteld.

huiskamerconcerten
concert-cadeau

Concert Cadeau

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Geef een recital of een (huiskamer)concert cadeau. Hiermee kunt u iedereen die iets te vieren heeft blij maken. Laat u de invulling van dit muzikale cadeau liever aan de ontvanger? Jacqueline Snel heeft een speciale MuzieKadoBon om te overhandigen. Wellicht kunt u dan zelf ook van het cadeau komen genieten. Bel Jacqueline op 06 22488503 of stuur haar een mail en vraag naar de mogelijkheden.

Muzikale omlijsting

Muzikale omlijsting

Luistermuziek

Concerten

Concerten

Concerten

Achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek

Sfeermuziek

Gitaarlessen

Gitaarlessen

Gitaarlessen
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren